Kontakt os

Lyse og venlige kontorer af glasvægge

Bygherre: Boligselskabernes Landforening
Arkitekt: Boligselskabernes Landforening

Udført for Boligselskabernes Landforening
Byggeskadefonden ønskede at udvide sine kontorlokaler ved at inddrage en del af kælderen, således at man her kunne huse en gruppe medarbejdere.

Men selvom der var tale om en høj kælder, var der problemer med alt for lidt dagslys. Man besluttede derfor at sætte fokus på mere lys og luft i kælderlokalerne ved at rive de eksisterende gipsvægge ned og og erstatte dem med glasvægge.

LAFUCO producerede og leverede glasvægge til hele byggeriet og understøttede ønsket om mest muligt lys ved at samle dem med LAFUCO CC-profil. Dermed kom glasvæggene til at fremstå så klart som muligt med en høj grad af lysgennemstrømning.

Resultatet er vellykket, og medarbejderne kan i dag nyde godt af de moderne kontorer, hvor lys og luft er fremherskende, og hvor man ikke længere har opfattelsen af at befinde sig i bygningens kælder.
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Læs mere om vores cookies her »
Lafuco A/S | Baldershøj 26B, 1. sal | 2635 Ishøj | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk