Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Charlottehavens elegante glasskillevægge

Bygherre: Harald Simonsens Ejendomsselskab
Arkitekt: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Udført for MT Højgaard A/S
I samarbejde med MT Højgaard og arkitekterne Lundgaard & Tranberg har vi opført glasvægge i den flotte bebyggelse Charlottehaven på Østerbro i København.

Byggeriet er opført med inspiration fra starten af det 20. århundrede i nyklassisk og funktionelt design. Charlottehaven har modtaget flere priser.

Som en rød tråd gennem hele projektet valgte arkitekten at fokusere på kontraster mellem lys og skygge. Specielt overgangen mellem byggeriets café, fitness- og poolrum understøtter med LAFUCOS glasvægge dette fokus.

LAFUCOS glasvægge i Charlottehaven er bygget af 5,5 meter høje glaspartier, der er specielt tilpasset væg- og loftkonstruktionen. Blandt andet har LAFUCO skåret betondækkets profil i toppen af glasset, så det går i ét med lofternes undersider i stedet for det traditionelle gips-skørt under betondækkene (TT-dæk).

Projektet viser de fantastiske muligheder, der er, når glasvægge bringes ind i et byggeri. Stedet er absolut et besøg værd!
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk