Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Dampsskibsselskabet Norden

Bygherre: Oskar Jensen Gruppen A/S
Arkitekt: Wilhelm Lauritzen Arkitekter

Udført for Arpe & Kjeldsholm A/S
Dampskibsselskabet Norden er en virksomhed, der i høj grad er præget af det internationale shipping-miljø.

Det maritime udtryk præger de smukke lokaler på Strandvejen i Hellerup og kommer blandt andet til udtryk i kontorlokalernes gennemførte jernkonstruktioner.

Den gamle bygning har kun få vindueshuller, hvilket gjorde beslutningen om at indrette med glasvægge nem at tage. Ønsket var, at der skulle så meget dagslys som muligt ind i lokalerne.

Derfor blev der blandt andet konstrueret glaskontorer midt i huset, hvor det er muligt at holde møder i fred og ro samtidig med, at der signaleres en stor grad af åbenhed. I nogle af glasvæggene er inventaret indbygget i glasset. Det giver en flot finish, samtidig med at det skærmer en smule af fra omverdenen.

I det færdige resultat er LAFUCOS glasvægge med til at understøtte dampskibsselskabets ønske om at bringe lys, luft og lethed indenfor. Ligeledes understreger resultatet, at moderne glasvægge er meget anvendelige, når man står over for renovering af så flot en bygning, som tilfældet var på den gamle Tuborg grund.
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk