Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasrækværker til Experimentariums tagterrasse

Bygherre: Expeimentairum
Arkitekt: Experimentarium

Udført for Experimentarium

Glasværn til tagterrassen på Experimentarium


Endnu et projekt er veludført for Experimentarium.

Denne gang har vi leveret og monteret 1,6 meter høje glasrækværker på deres interaktive tagterrasse, så gæsterne både får værn mod vind og vejr samt personsikring uden at gå på kompromis med den smukke havudsigt.

Herudover har vi benyttet glasfolie, der forestiller bølger, hvilket komplementerer både omgivelserne og nogle af de interaktive oplevelser på Tagstranden, hvor børn og barnlige sjæle kan blive klogere på for eksempel bølgefænomenet og quizze med hinanden om de 5 baderåd.

Vil du høre mere om glasløsningerne til dette projekt, eller ønsker du en uforpligtende dialog om, hvordan vi også hjælper dig med unikke glasløsninger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 43534040 eller via vores kontaktformular – vi svarer altid tilbage hurtigt.

Se også vores andre bidrag til Experimentarium – blandt andet 4 meter høje værnglas, brandisolerede glasvægge og indespændte glasrækværker her.


På You Tube har vi lagt en film der er optaget på tagterrassen. Brug knappen ude i højre side, så kommer du direkte til den. 
Lafuco Experimentarium 01
Lafuco Experimentarium 02
Lafuco Experimentarium 03
Lafuco Experimentarium 04
Lafuco Experimentarium 05
Lafuco Experimentarium 06
Lafuco Experimentarium 07
Lafuco Experimentarium 08
Lafuco Experimentarium 09
Lafuco Experimentarium 10
Lafuco Experimentarium 11
Lafuco Experimentarium 12
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk