Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge - udstilling på eget kontor

Bygherre: Lafuco A/S
Arkitekt: Lafuco A/S

Udført for os selv
"Vores kontorer er også vores show room"

Usædvanlige glasvægge


Selvfølgelig rummer Lafucos egne kontorer på Baldershøj 26B i Ishøj også eksempler på vores usædvanlige løsninger inden for glasvægge, døre og tilbehør.

Alle er velkomne til at besøge os og finde inspiration i vores designløsninger. Blandt andet ser du vores sofistikerede CC-samling, som giver unikke muligheder for at sammensætte forskellige materialer, og du finder også et udpluk af forskellige døre til vores glasvægge. Glasdøre med høj lydisolering, rammedøre, træpladedøre med videre.

Derudover giver vi dig gerne et indblik i vores mange forskellige løsninger inden for glasvægge til erhvervslivet, og du har mulighed for at opleve den forskel, lydisolerende glasvægge gør for et kontorlandskab.

Til sidst fortæller vi dig gerne om vores skræddersyede glasfolieløsninger, som vi designer alt efter behov og ønske og om alt det andet tilbehør, du får hos os.

Vi hører meget gerne om dit næste projekt, og derfor er du altid velkommen til at besøge os eller alternativt ringe til os på telefon 43 53 40 40 og få en uforpligtende snak.
 
 

 
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk