Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge i zig-zag facon til Business Danmark

Bygherre: Business Danmark
Arkitekt: Business Danmark

Udført for Business Danmark

Glasvægge med wow-effekt


Hos Business Danmark i Rødovre har vi i underentreprise for MGB Entreprise monteret indvendige glasvægge af 12 millimeter hærdet glas og i 2 forskudte etager.

Løsningen giver et helt unikt indtryk til omgivelserne. Glasvæggene har zigzag-form, og på grund af det får både gangarealet, der ellers kan blive monotont i konventionelle løsninger, og medarbejdernes individuelle kontorer et spændende udtryk og mange muligheder for personlig indretning.

Herudover har vi brugt sortlakerede profiler og træpladedøre med overblok – ligeledes sortlakeret – og udvendige glassamlinger. Netop de udvendige glassamlinger, som holder stabilt med blot 3 millimeter silikone mellem glasset, gør udtrykket helt enkelt og eksklusivt.

Bemærk i øvrigt også glasvæggene, som står på vindueskarmene, der giver et ekstra indtryk af lys og luftighed tværs gennem de individuelle rum.

Hvis du besøger Business Danmark, så nyd denne smukke gang, hvor det altid er en overraskelse, hvad der venter rundt om det næste hjørne.


Se film om glasvæggene på You Tube - brug knappen til højre.
 
Lafuco Glasvæg Business Danmark 01
Lafuco Glasvæg Business Danmark 02
Lafuco Glasvæg Business Danmark 03
Lafuco Glasvæg Business Danmark 06
Lafuco Glasvæg Business Danmark 08
Lafuco Glasvæg Business Danmark 09
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk