Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge til HOFOR - brandklassificeret

Bygherre: HOFOR A/S
Arkitekt: HOFOR A/S

Udført for HOFOR A/S

Indvendige glasvægge med æstetisk look.


For nyligt har vi leveret glasløsninger til forsyningsvirksomheden HOFOR A/S.

HOFOR ligger på Amager og arbejder hver dag på at levere vand- og energiløsninger til deres kunder på en grøn, sikker og billig måde.

Netop sikkerhed havde høj prioritet, da vi udviklede glasløsningerne til HOFOR. Blandt andet monterede vi skrå glas i 1.-sals højde i det område, der adskiller ren og uren zone, og ikke ét af glassene er ens i udformningen.

Andre af glasvæggene er med høj lydisolation og andre igen er brandklassificeret. Begge typer er beklædt med folie i et helt specielt mønster. Vores lyddør R’w 35 dB – som navnet indikerer, lydisolerer til et meget højt niveau, er monteret i de uklassificerede glasvægge. Det skal bemærkes at en lydreduktion på R’w 35, svarer til en laboratorieværdi på 39 dB, hvilket er meget højt for en dør.

Til sidst monterede vi værnglas ved trappen, hvilket krævede glas i mange faconer på grund af trappeværnets udformning. Glasværnet er beklædt med matteret folie, som skaber et fint og æstetisk look.

Hele processen er forløbet slag-i-slag, og det betyder, at HOFOR i løbet af kort tid fik deres færdige glasløsninger til tiden.

Se film om glasvæggene på You Tube - brug knappen til højre.
 
Lafuco Glasvæg Hofor A/S 01
Lafuco Glasvæg Hofor A/S 02
Lafuco Glasvæg Hofor A/S 03
Lafuco Glasvæg Hofor A/S 04
Lafuco Glasværn Hofor A/S 01
Lafuco Glasværn Hofor A/S 04
Lafuco Glasværn Hofor A/S 02
Lafuco Glasværn Hofor A/S 03
Lafuco Glasvæg Hofor A/S 05
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk