Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge til Jægersborg Allé

Bygherre: NPV A/S
Arkitekt: Over Byens Arkitekter Aps

Udført for NPV A/S
Et ord beskriver disse glasvægge: "Eksklusivitet"

Til ekslusive glasvægge hører ekslusivt tilbehør


NPV A/S udvikler erhvervs- og boligejendomme med unikke og eksklusive detaljer, og naturligvis skulle NPV’s egne lokaler på Jægersborg Allé i Charlottenlund udstråle samme eksklusivitet og nytænkning.

Lafuco har leveret glasvægge, der bidrager med lethed til de rå lokaler, opdeler fællesarealer og mødelokaler på elegant vis, og som understøtter arkitektens valg af designermøbler og –accessories.

Til disse glasskillevægge valgte vi at bruge vores sorte beslåning, så greb, hængsler og lydskinner på NPV’s døre matcher arkitektens farvevalg og skaber en unik og detaljeret sammenhæng mellem elementerne. Til eksklusive glasvægge hører også jernfattigt glas og vores patenterede glassamling CC.

Derudover specialdesignede vi en folieløsning til NPV’s glasvægge. Her går den sorte farve igen i et geometrisk mønster med enkelte orange kvadrater – og hvis du kigger efter, ser du, at NPV’s logo er repræsenteret i de sorte og orange kvadrater i vores folieløsning.


Lad dig inspirere
 
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk