Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge til udlandet

Bygherre: Falck
Arkitekt: José António

Udført for Bo-Tikken

Moderne kontorhus indrettes med Lafuco glasvægge og glasdøre


Den 11. november 1975 blev Angola selvstændig efter års indlemmelse i det Portugisiske imperium. Efter løsrivelsen gjorde frihedsbevægelsen MPLA landet til et kommunistisk et-parti-diktatur, som først ophørte efter murens fald.

Nu blev der, ved hjælp af FN, stablet et skrøbeligt demokrati på benene, og efter adskillige år med uro, blev der i 2002 indgået fredsaftaler mellem de stridende parter, som tilsyneladende er holdt.

Da man tillige fandt olie i undergrunden, skete der er voldsom udvikling i hovedstaden, hvor de nye oliefund tiltrak investorer fra hele verden. Hovedstaden blev udbygget med store moderne kontorhuse, og i et af disse, har 4 danske firmaer i fællesskab indrettet sig i lokaler, for at drive forretning i Angola.

Indretningsfirmaet "Bo-Tikken", som har specialiseret sig i at indrette kontorer i skandinavisk design - i lande uden for Europa, fik også opgaven her, hvor der tillige skulle anvendes glasvægge til rumopdeling.

Lafuco har fået glasvægsentreprisen, som er udført i tæt samarbejde med Bo-Tikken. Det endelige resultat blev, som det kan ses på fotografierne, et kontormiljø i skandinavisk stil, som vi håber at medarbejderne må føle sig "hjemme" i, selvom de er mange kilometer fra Danmark, og på den anden side af ækvator.
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk