Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasværn til Panda anlægget i Zoo Kbh

Bygherre: Zoologisk have
Arkitekt: BIG arkitekter

Udført for NCC A/S

Ingen dikkedarer - kun fascination

Man kan gøre det på mange måder; ligeud og uden de store dikkedarer. Men hvis man vil fascinere, skal det gøres på en unik måde – og det er gjort her ”Wauw”.

Vi er ydmyg - tænk at blive valgt til opgaver som denne, og vi glæder os hver gang over hvor mange forskellige udtryk glas kan designes til.

Da glassene til dette BIG-tegnede rækværk skulle projekteres, fandt vi alle vores projekterings-evner frem. De fleste glas er nemlig krumme og skrå, idet rækværket følger både de buede betonkanter og terrænet, der stiger og falder. Rækværkerne består af 21 mm hærdet og lamineret glas, som er monteret indspændt og fastholdt med stålplader, der følger glassenes facon. Det giver en fin og enkel afslutning, og mod blomsterbedene forsvinder glassene ligesom ned i jorden.

Udover disse specielle glas designede vi også toplisten. Den har 2 funktioner; at skjule skinnen med LED-lys og fungere som håndliste. Samtidig måtte den ikke ”overdøve” glassene, men bare være en helt diskret afslutning.

Nyd glasrækværkerne i video her

Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 04
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 01
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 02
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 03
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 05
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 06
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 07
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 08
Lafuco Kurvet glasværn Panda Kbh 09
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk