Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Specialløsninger til glasvægge | Vi er med i 100% af processen!

Designede glaskonstruktioner


Vi udvikler os hele tiden. Vores mange referencer har givet os ry for kreativitet, når der skal bygges med glas. På billedet ses 7,5 meter høje glasvægge - flere billeder her.

Flere af vores medarbejdere har mere end 25 års erfaring med projektering og løsning af opgaver, hvor der stilles store krav til knowhow. Arkitekterne ved, at vi kan bidrage med stor viden om selv komplicerede løsninger, og derfor sidder vi ofte med ved bordet i projektfasen. Vi tilbyder løsninger, der både imødekommer krav til design og økonomi.

Vi rådgiver i forbindelse med projektering og stiller gerne viden og tegningsmateriale til rådighed for bygherrer og arkitekter.

Kontakt vores salgsafdeling for et møde om moderne glasbyggemetoder - ring på tlf. 43 53 40 40 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Du skal da også lige se vores mange referencer her.
Kontakt Lafuco i dag
Har du spørgsmål eller en forspørgsel til Lafuco, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 43 53 40 40.

Du er også velkommen til at sende os besked ved at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB: Vi løser opgaver for erhverv, så er du privatkunde henviser vi dig i stedet til din lokale tømrer eller glarmester.
Emne:
*
Opgavebeskrivelse:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk