Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Middelfart Sparekasse

Bygherre: Ejendomsselskabet Trekanten A/S
Arkitekt: 3XN

Udført for Guldfeldt Nielsen A/S
Med fokus på den rummelige og moderne arbejdsplads har LAFUCO stået for alle indvendige glasvægge, indvendige glasværn m.m. i Middelfart Sparekasses nye hovedsæde.

Hovedsædet, der ligger ved den lille havnefront i Middelfart, anses for at være en ny måde at tænke kontorbebyggelse på, blandt andet ved at indeholde specifikke rum til oplevelser, fællesskab, indkøb, indtryk, kultur og samtale.

Arkitektfirmaet 3xN lagde i byggesagen stor vægt på medarbejdernes forskellige daglige funktioner i bygningen, så arbejdsforholdene for de ansatte i Middelfart Sparekasse kunne optimeres.

Ønsket om optimalt lysindfald kombineret med et lydkrav i glasvæggene på op til Rw 52 dB var en stor udfordring. LAFUCO valgte at opbygge væggene som termoruder med lamineret glas på begge sider (lydlaminat) og opnåede derved en total tykkelse på hele 41,6 mm, således at opgaven blev løst på elegant vis med alle ønsker opfyldt.

Foruden alle glasvægge og værnglas har LAFUCO stået for en motoriseret foldevæg i glas. Væggen, der indtil videre er den eneste af sin slags i Danmark, er lavet i tæt samarbejde med Dorma Danmark, som dels har leveret materialer/automatik og dels har vejledt LAFUCO under montagen.

Byggeriet er efterfølgende blevet kaldt "landets bedste kontorhus" i pressen og fremstår da også som noget af det mest opsigtsvækkende, der er opført i nyere tid.

Spændende projekt, ikk.. Det er ikke det eneste vi har leveret glasvægge til - se flere her.
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk