Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Njalsgården

Bygherre: Københavns Kommune
Arkitekt: PLH Arkitekter

Udført for Jakon A/S
Da Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning skulle istandsætte og indrette kontorer i Njalsgården på Islands Brygge, skete det i samarbejde med PLH Arkitekter og LAFUCO.

Arkitektens fokus var på helhedsorienterede løsninger, der via høj kvalitet og funktionalitet i byggeriet skulle understøtte et værdifuldt arbejdsmiljø.

Njalsgården består af flere sammenhængende bygninger af forskellig karakter, som indvendigt skal hænge sammen og være en del af Københavns Kommunes administration.

Glasvæggene har derfor en vigtig funktion, da de er med til at skabe større synlighed og samling i kontorlokalerne. Samtidig bringer de lyset ind i bygningerne, hvilket især har haft stor betydning for lokalerne mod gårdsiden, der i sig selv er relativt mørke.

For at lægge ekstra fokus på design, er glassene samlet med sorte plasticrør i den specialudviklede LAFUCO CC-Profil.

Da også lydisolering var en vigtig del af byggeprojektet, er der lagt lydskinner i bunden af alle døre. Dermed fremstår byggeriet i dag med lige så god lydisolering, som hvis traditionelle trædøre med lydskinner var blevet anvendt.
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk