Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Lafuco A/S – Om os

Siden 1997 har Lafuco været professionel samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører, der også har ønsket at få monteret eksklusive og unikke indvendige glasskillevægge i forbindelse med en byggeopgave.

Hos os finder du næsten uendelige muligheder for netop den type indvendig glasvæg, der opfylder dine krav – både til funktion og til design. Endvidere finder du et utal af døre til vores glasvægge, og alle tests er naturligvis efter gældende EU-normer.

Lafucos mål er at gøre det, der synes umuligt til en realitet til dit projekt. Vi elsker at tænke ud af boksen og skabe unikke glasløsninger til erhvervslivet, og vi kan ydmygt bryste os af at have leveret glasløsninger til nogle af Danmarks sværvægtere som for eksempel København ZOO, Københavns Lufthavn, Experimentarium, Søfartsmuseet og deslige.

Vi er ikke bange for at tage en udfordring, og derfor hører vi meget gerne om din idé – uanset hvor avantgarde, den end må være.

Kort sagt er vi Lafuco – en af Danmarks førende virksomheder inden for glasløsninger til institutioner, kommuner og hele erhvervslivet.

Vores Mission, Vision og Værdier


Filmen "Hvem er Lafuco" finder du på YouTube - direkte link på knap her på siden - i højre side.
 
Kontakt Lafuco i dag
Har du spørgsmål eller en forspørgsel til Lafuco, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 43 53 40 40.

Du er også velkommen til at sende os besked ved at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB: Vi løser opgaver for erhverv, så er du privatkunde henviser vi dig i stedet til din lokale tømrer eller glarmester.
Emne:
*
Opgavebeskrivelse:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk