Kontakt os nu
- vi svarer hurtigt

Glasvægge til fredet bygning

Bygherre: Må ikke oplyses
Arkitekt: Lafuco A/S

Udført for virksomhed, der ikke ønsker deres navn offentliggjort
"Ingen hindring at bygningen er fredet"

Glasvægge til fredet bygning 


I Toldbodgade ligger en bygning, der på grund af sin særlige betydning for vores viden om dansk bygningskultur er blevet fredet, hvorfor det kræver specielle tilladelser til at renovere indvendigt såvel som udvendigt.

I forbindelse med en istandsættelse og modernisering af bygningens indre fik Lafuco til opgave at montere indvendige glasvægge og samtidig bevare bygningens originale interiør bestående af blandt andet flotte, rustikke træbjælker, der løber både horisontalt og vertikalt gennem rummene.

For at forene bygningens originale interiør med Lafucos moderne glasløsninger, opmålte vi hvert eneste glas og tilpassede det til hver enkelt væg, søjle og træbjælke i den gamle bygning – en opgave, der krævede fuldstændig præcision for at ramme vinklerne på blandt andet bygningens Y-formede bjælker.

Resultatet er en glasløsning, der opdeler den gamle bygning i funktionelle lokaler og fællesområder, og som lader bygningens originale interiør komme til sin fulde ret.


Lad dig inspirere
 
Lafuco A/S | Sjælland: Baldershøj 26B, 1. sal , 2635 Ishøj | Jylland: Hindbærkrattet 57, 8850 Bjerringbro | Telefon: 43 53 40 40 | mail@lafuco.dk